PAD VAN KLEREN - roman (druk en eboek)
 
Afbeelding invoegen

Zodra het doek opgaat, speelt Teun Meerman met overtuiging de rol van zijn leven op het wereldtoneel. Hij kent zijn tekst, gaat op in wisselende decors, figureert in onaangekondigde verkleedpartijen en speelt in op improvisaties door hoofdrolspelers. 
Hij is ondanks veranderingen en onzekerheden vastbesloten rolvast te blijven en vertrouwt daarbij volledig op Ria, zijn grote liefde en persoonlijk souffleur. 
Als Teun noodgedwongen de regie zelf in handen moet nemen, ontdekt hij de samenhang tussen de verschillende verhaallijnen en verbindt deze uiteindelijk tot de ware zin van zijn bestaan.  
 
Afbeelding invoegen    Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen
 
Pad van Kleren – Een Introductie 

Afbeelding invoegen

Maak kennis met 'Pad van Kleren'. In deze Introductie (28 pagina's) worden ontstaansgeschiedenis en achtergronden van het boek beschreven, tevens bevat het de specificaties, een samenvatting en leeservaring. Download de Introductie door op het plaatje te klikken of bestel een papieren exemplaar in de webwinkel voor € 1,00.
 
TrailerSpecificaties
Uitgever: Ambilicious, Uitgever van verhalen
In druk
Publicatiedatum: 10 mei 2020
ISBN 978-94-92551-88-7
NUR 305
Pagina’s: 265
Verkoopprijs: € 22,50 (geen verzendkosten)  
Eboek
Publicatiedatum: 4 juli 2020
ISBN 978-94-93210-24-0
NUR 305
Verkoopprijs: € 8,95
 
Waardering door lezers (op basis van externe gegevens)
Lezersbeoordeling ‘Pad van Kleren’ per 14 juli 2020: 
 
Afbeelding invoegen
 Bronnen (aantal reviews): Bol (1). 

Gesigneerd exemplaar
Bestel 'Pad van Kleren' in de webshop van de auteur. Een persoonlijk gesigneerd gedrukt exemplaar, met eventueel een tekst naar keuze, ontvangen? Geef dat aan bij de bestelling onder Vragen/opmerkingen.        
 
 
 Afbeelding invoegen