Wat vind jij van 'de zAligen'?  
 
Deel je mening, desgewenst anoniem, met andere lezers en natuurlijk de schrijver, die dat zeer op prijs stelt. Geef je opinie door via mail, app, brief of welke vorm ook. Zie de pagina Contact. Plaatsing van opiniërende berichten geschiedt uitsluitend met toestemming van de indiener, tenzij deze eerder al op algemeen toegankelijke (sociale) media zijn verschenen. Van de op deze pagina gepubliceerde inzendingen wordt in het kader van actief anti-trollenbeleid een bronnenregister bijgehouden.    
 
Reacties naar aanleiding van 'de zAligen': 
 
- 'Het bijzondere aan dit boek is dat de schrijver humor, fantasie, horror en thriller in één verhaal weet te verwerken. Dit maakt het verhaal spannend en het heeft een opbouwend goed plot. Dit boek is fictie maar gaf mij toch een echt gevoel. Vier sterren.' (bron: 2018082701; Bookloversaphira; klik voor de gehele recensie hier) 

- ‘Een boek waarin bovendien veel ruimte wordt gelaten om er als lezer zelf de ‘waarheid’ uit te halen. Een goed boek dus, drie sterren.’ ’ (bron: 2018070501; Jeannie Bertens recenseert voor ‘De Perfecte Buren; klik voor de gehele recensie hier)

- ‘Robert Beernink weet humor, wetenschap, geloof, geaardheid, filosofie, lustgevoelens, fantasie, horror en thriller in één boek te verweven, waarbij hij de spanning laat oplopen en het plot verrassend is.‘ (bron: 2018061601; Mieke Wijnants Recenseert; klik voor de gehele recensie hier)

- ‘Je hebt een geweldig boek geschreven. Voor de lezers die gewend zijn aan recht-toe-recht-aan taalgebruik is het misschien even wennen (maar als het verhaal je eenmaal grijpt dan wil je nog maar een ding: doorlezen) .Ik heb genoten van de vertellingen die, schijnbaar moeiteloos, door het verhaal heen geschreven zijn. Als ik daar de kleurrijke personages, subtiele humor en een verrassende plottwist bij op tel, dan is de uitkomst van de som een ‘must read’. Chapeau!’ (bron: 2018060801; Karen Brom) 

- ‘Het is geen boek voor net voor het slapen gaan … je wilt weten hoe het verder gaat …. knap geconstrueerd!’ (bron: 2018052301) 

- ‘Ben net beland bij … Zit er helemaal in. Knap geschreven en nu al spannend.’ (bron: 2018051602)  

- ‘Ik heb je boek gelezen. Een boek dat ik niet meteen uit de boekenkast zou halen. Toch is het een boek dat je blijft boeien op een bepaalde manier. Je wilt dan ook eigenlijk niet stoppen met lezen. Vind het dan ook super knap gedaan.’ (bron: 2018051601) 

- 'Ik ben om! En benieuwd naar de rest!' (bron: 2018050902)
 
- 'Vormgeving ziet er prachtig uit. De tekst intrigeert me, ik heb al een stuk gelezen en kom terug het vervolg lezen.' (bron: 2018050901)
 
- 'zAligen...wat een heerlijk boek.' (bron: 2018050701)