DE APENHOF - een spannende speurtocht naar rollen, regie en de waarheid -
  

Afbeelding invoegen
                     
Barbara van Beek en Rik Ridderhof sporen onder de naam "Argus Research” vermiste personen op. Ze worden daarbij geholpen door oud-politieman Johan Leferink. De speurtocht naar onbekende familieleden, een geheimzinnige vermissing en een ondergedoken penningmeester, lijken in eerste instantie niets gemeenschappelijks te hebben. Toch raken deze zaken gaandeweg hun ontrafeling steeds nauwer met elkaar verweven.
Tijdens deze zoektocht naar rollen en regie in familiezaken, vriendenverraad en de waarheid, blijken de relaties en verhoudingen tussen de betrokken personen niet altijd te zijn zoals ze aanvankelijk lijken. 
 
De Apenhof is een speurdersroman met meerdere lagen. Naast spanning en vermaak, toont het boek even liefdevol als genadeloos, de onontkoombaarheid van mensen aan de tijd, aan elkaar en aan zichzelf.
 
De Geus: "Het verhaal is stilistisch en wat opbouw betreft bovengemiddeld goed."

Klik op de cover voor een preview 

Specificaties
Publicatiedatum: 26 september 2016 (eerste druk)
In druk:
ISBN/EAN: 9789462662094 
NUR: 330
Pagina’s: 432
Verkoopprijs: € 23,95 ex libris (exclusief bijdrage verzendkosten) in en via retail (leverbaar)

Uitgever
Afbeelding invoegen                                                                                                                                                                            

Ex Libris
Bestel 'De Apenhof' in de webshop van de auteur. Een persoonlijk gesigneerd gedrukt exemplaar, met eventueel een tekst naar keuze, ontvangen? Geef dat aan bij de bestelling onder Vragen/opmerkingen.