BoekBezoek 
 
Kennismaken met de schrijver? Belangstelling voor een presentatie, lezing of workshop over creativiteit en inspiratie? Of hoe een boek, verhaal of column tot stand komt? Plan een BoekBezoek. Neem voor informatie Contact op.
 
Afbeelding invoegen

Ga mee op ontdekkingsreis naar de boeiende ontstaansgeschiedenis van ‘de zAligen’. lees verder ...    

Daarnaast biedt Robert onderstaande programma's aan:  
 
Het ColumnCollege
Praktische handvatten voor het schrijven van columns 

Er bestaat geen algemene definitie voor wat een column precies is. Robert vindt dat zijn columns een duidelijk onderwerp moeten hebben, dat aan de kaak wordt gesteld door het vanuit verschillende invalshoeken realistisch, abstract of absurdistisch te benaderen en daardoor te relativeren. De column moet de aandacht van de lezer vasthouden door pakkend taalgebruik, humor en een beperkte lengte. Ga mee met Robert op een ontdekkingstocht en leer hoe woorden ertoe doen om zinnen te maken die aanspreken. 
 
Afbeelding invoegen 
Klik voor info op het plaatje.

*  *  * 

Het HumorCollege 
Voor wie het laatst wil lachen 

Robert Beernink, verhalenschrijver en columnist, vertelt op een open en interactieve manier over humor. Wat is humor? Hoe werkt dat eigenlijk in ons brein? Welke vormen zijn er? Waarom lacht de een wel om een grap en een ander niet? Mede aan de hand van verhalen, columns en artikelen van eigen pen neemt Robert zijn gehoor mee naar de bron: inspiratie en associatie. En naar zijn grote liefde: de satire. Ontdek hoeveel humor er onder de mensen zit. Laat ze maar lachen! 

Vorm: interactieve lezing
Geschikt voor kleine en grote groepen
Lengte: in overleg
Neem voor meer informatie gewoon even contact op; beklik Contact.
 
*  *  *